7 cruciale stappen naar ideale coachpraktijk

Vanuit een open houding en met oog voor georganiseerde details neem Sander je in korte tijd mee op reis naar wat essentieel is voor jouw ondernemen als Coach. Zijn werkwijze laat jouw plan van binnenuit naar bovenkomen als logisch gevolg en passend binnen wat jij wel wil. Een zeer prettige manier van werken, veel ervaring en expertise en een open bereidheid om te faciliteren. Dank je wel, Peter

manPeter Hakvoort

Ik stelde een vraag in een groep en Sander was zo attent om mij gelijk een berichtje te sturen om me te helpen. In een kort gesprek heeft hij mij weer een stukje verder geholpen. Super fijn en waardevol!

Liz de WitLiz de Wit

Online training Ondernemen voor Coaches

In mijn 1 op 1 coaching merkte ik dat vaak dezelfde thema’s terug kwamen. Ook merkte ik dat ik veelal dezelfde informatie aan het delen was en ik merkte dat er behoefte was aan een goedkoper product dan dat ik voor mijn tijd reken. Daar heb ik naar geluisterd en in deze training vuur ik dezelfde (coaching)vragen op je af als anders (er zit ook een werkboek bij die je aan de hand meeneemt). Ga dus nu laagdrempelig en gemakkelijk aan de slag met jouw coachpraktijk!

Ondernemen voor Coaches Powertalk

Heb je meer behoefte aan maatwerk maar zit je niet op een heel traject te wachten? In deze 1,5 uur durende online videosessie pas ik mijn inzichten van de coachingmarkt en het ondernemerschap toe op jouw praktijk. Als startpunt van dit gesprek heb ik je website en social media al bekeken zodat ik je al een beetje ken en we direct aan de slag kunnen met de grootste uitdaging in jouw coachpraktijk.

Very Important (Business) Coaching

Aan de hand van het Very Important Coaching (VIC) model gaan we in 6 sessies van 1,5 uur verspreid over 4 maanden jouw coachpraktijk goed in te richten zetten. We beginnen bij jouwzelf in je rol als ondernemer, we gaan je luilekker klant bepalen, we gaan je producten neerzetten, je klantreis vormgeven en je bedrijfsvoering stabiel neerzetten. Ik ga graag met je aan de slag!