Als Business Coach wil ik jou in staat stellen om zoveel mogelijk mensen te helpen, dat voelt heerlijk!

Zoals waarschijnlijk bij iedere echte business coach is mijn passie het ondernemerschap, hier ben ik laaiend enthousiast over. Ik vind het dan ook prachtig als mensen ondernemen vanuit hun persoonlijke missie om anderen te helpen (zoals coaches dat doen). Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren!

Zelf ben ik ook ooit gecoached en daardoor ben ik overtuigd geraakt van de kracht van coaching. Sinds 2015 ben ik initiatiefnemer van Coachgezocht.nu een platform waar coaches zich kunnen presenteren aan coach zoekenden middels profielen en waarmee coachees een passende coach kunnen vinden.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat een minderheid van de coaches energie haalt uit het ondernemerschap en een meerderheid dit als noodzakelijk kwaad ziet. Dat is zo zonde! Op die manier zijn er mensen met een hulpvraag die hun passende coach mislopen en genoegen moeten nemen met een minder passende coach of zelfs daardoor helemaal geen coaching krijgen.

Mijn naam is Sander ik help (startende) coaches bij het ondernemen zodat ze een bloeiende coachpraktijk opzetten.

Waarom je mij als jouw business coach zou moeten kiezen?

Artikelen gepubliceerd in Coachlink Magazine

Auteur Coachlink Magazine

Ik mag mijn visie regelmatig delen in Coachlink Magazine

Kennisdelen om verder te komen

Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk coaches in staat te stellen om mijn inzichten toe te kunnen passen in hun praktijk. Laagdrempelig en gratis.

Spreker op Dag van de Coach

Spreker Dag van de Coach

In 75 minuten neem ik je mee langs de uitdagingen waar een coach stress van krijgt in zijn praktijk.

Inspiratie om je coachpraktijk te laten bloeien

Coaches lopen tegen een aantal gemeenschappelijke dingen aan en deze wil ik uit de wereld helpen.

Heb je de advertentie gezien in Tijdschrift voor Coaching?

Adverteerder Tijdschrift voor Coaching

Ook ik heb de plicht om zichtbaar te zijn voor de mensen die mijn hulp goed kunnen gebruiken.

Zegt het voort!

Ook jij kan mijn bekendheid vergroten en daar leuke cadeautjes mee verdienen

Ook voor mij geldt dat er tig mensen zijn die zichzelf business coach noemen. Waarom zou je dan juist met mij in zee moeten? Zoals je hiernaast ziet heb ik de juiste expertise helemaal toegespitst op coaches maar de belangrijkste reden waarom je mij moet hebben is mijn drive. Wat is dat voor drive? Coaches helpen om anderen te helpen is zo’n dankbaar werk, het geeft mij zingeving en impact die ik uit het leven wil halen. 

Ik kom namelijk al jaren bij verschillende grote organisaties over de vloer. Daarbij zijn er dagen dat het werk dat je verzet hebt opgaat in het groter geheel. De momenten die ik het mooiste vond waren de momenten dat mijn bijdrage er echt toe deed. Daarvan heb ik geleerd dat ik een bijdrage wil leveren aan het succes van anderen. Als ik coaches in staat stel om mensen te helpen dan is mijn impact veel groter dan ik in mijn uppie ooit zou kunnen realiseren.  Dat voelt heerlijk!

Bel mij voor een afspraak

“Het gesprek met Sander was verhelderend en deels ook confronterend. Sander is recht door zee en weet waar hij het over heeft. Ondanks dat hij in ‘mijn wereld’ nauwelijks tot helemaal niet thuis is, luisterde hij goed en probeerde zijn eigen expertise te vertalen naar de wereld van klassieke muziek. Ik heb zinvolle tips en adviezen gekregen waar ik mee aan de slag kan en zal gaan. ”

Joan Handels, Happy on stage

“Wat een eyeopeners heb ik van Sander gekregen. Heel concreet en praktisch, waar ik meteen mee aan de slag kan. Hij heeft me gecoacht naar het maken van keuzes. Learning by Doing. Ga lekker leren van je fouten en ga niet alles van tevoren proberen perfect uit te denken. In slechts twee uurtjes Skype-en hebben we heel veel aspecten kunnen bespreken. Laat die klanten maar komen, naar De Klas van Natas. Want ik heb er heel veel zin in om met iedereen voor wie ik het verschil kan maken en mijn nu niet vindt, aan de slag te gaan”

succesvolle coach , goede business coachNatascha Winkelmeijer, Workflow studio

Over mij als business coach, trainer en spreker

Coach
CoachBusiness coach/ consultant
Lang heb ik mezelf verzet tegen de term business coach omdat ik mezelf meer als adviseur zie. Ik heb gemerkt dat wat ik doe in de praktijk herkenbaarder is als Business Coaching. Wat ik dan doe? Ik analyseer jouw situatie en kom met suggesties om dingen aan te pakken. Ik denk dus actief met je mee en aan de hand van jouw reactie op mijn ideeën borduren we verder. Ik ben echt een ideeen machine en zie het echt als een leuke puzzel om jouw coachpraktijk goed neer te zetten.
Goede luistervaardigheden 93%
Actief meedenkend 86%
Trainer
TrainerVan auteur naar trainer
Toen ik mijn boek Ondernemen voor Coaches geschreven had bleef er nog zoveel over om te vertellen. Tenminste het belangrijkste wat ik te melden heb staat zeker in het boek maar om het toe te passen is de geschreven vorm niet ideaal. Een training leent zich hier meer voor omdat je ook met gelijkgestemden zit waar je veel van kunt leren.
Analytisch ingesteld 96%
Concrete tips en waardevolle inzichten 85%
Spreker
SprekerMan met een visie en een boodschap
Ik sta graag voor een groep mensen want ik krijg energie van het uitwisselen van kennis. Als spreker ga ik dan ook graag de interactie met een groep aan (als de omvang dit toelaat). De reden dat ik mezelf ook als spreker aanbied is omdat ik een boodschap en een visie heb die ik over wil brengen. Namelijk dat coaches werk moeten maken van hun zichtbaarheid omdat iemand hun hulp goed kan gebruiken. Het hoort bij je rol als coach om die hulp actief aan te bieden. Het is zo zonde als dit onvoldoende gebeurd.
Expert op het gebied van ondernemen voor coaches 95%
Enthousiast & Gedreven 89%

Vertel eens wat meer over jezelf

Ik woon in het gezellige Woerden met mijn vrouw en 2 kinderen. Oorspronkelijk kom ik uit de regio Rotterdam. Daar heb ik eerst bedrijfseconomie gestudeerd en ben gaan werken als assistent accountant en administrateur. Later heb ik organisatiepsychologie gestudeerd en nog wat gesnuffeld aan sociologie.

Vanaf 2010 ben ik zelfstandig organisatieadviseur met een focus op proces management waarbij ik organisaties zoals Menzis, Nationale Nederlanden, Zilveren Kruis Achmea, Scheepvaart en transport college, Zorginstituut Nederland, het CAK en Mediq Nederland geholpen heb met het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen.

De adviesvaardigheden en het leggen van verbanden om te komen tot nieuwe inzichten is ook iets wat ik in mijn werk met coaches veelvuldig gebruik. Ik vind het leuk om met de verschillende coaches te werken. Het prikkelt mijn leergierigheid en ik kan er mijn energie in kwijt. Ik sta soms echt te stuiteren van de adrenaline als ik een coach verder heb kunnen helpen.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, bezoek ik festivals, ga ik er op uit met mijn gezin en luister ik graag naar muziek (hobby DJ).

Spreekt mijn verhaal je aan? Bekijk dan ook even mijn boek of mijn aanbod voor de training Ondernemen voor Coaches.

Mijn visie op Ondernemen voor Coaches

Met enige regelmaat krijg ik de vraag waarom ik me specifiek op coaches richt. Het antwoord zit hem in het product coaching. Ik vind dit zo waardevol dat ik graag iedereen aan een passende coach wil helpen. Dat betekend wel dat coaches zichtbaar moeten zijn voor degene die hen nodig hebben.

Daar zit de andere crux want coaches zitten vaak niet te wachten om enorm zichtbaar te zijn. Sommige hebben zelfs een aversie tegen marketing en alles wat commercieel is.

Ik vind het fascinerend dat je coaches hun werk gemaakt hebben van praten met een ander maar tegelijkertijd een verkoopgesprek liever uit de weggaan. Misschien loop je er niet voor weg maar het is in elk geval niet het type gesprek waar je energie van krijgt, nou ja tenzij het een succesvolle afloop kent natuurlijk.

Volgens mij is coaching een delicate dienst waarvoor je klant jouw echt eerst moet vertrouwen. Daarnaast ben je als coach ook nog eens het product dus gaat het er echt om dat de coachee jou moet vertrouwen. Dat is wezenlijk anders voor degene die je schutting komt maken of jouw verwarmingsketel komt installeren.

De dienst is dus bijzonder maar de mensen die deze dienst leveren zijn ook bijzonder. Een bonte verzameling van mensen die zich coach noemen maar verenigd in de passie om anderen te helpen. Daar wil ik graag bij horen!

Meerder manieren waarop ik jou kan helpen

Ik ga graag met je aan de slag om jouw praktijk een boost te geven! Hiervoor heb ik mijn diensten in verschillende vormen gegoten zodat er hopelijk een manier bij zit die je aanspreekt.

Ondernemen voor Coaches Powertalk

In deze 2 uur durende skype sessie pas ik mijn inzichten van de coachingmarkt toe op jouw praktijk. Ik neem hierbij jouw website en social media als uitgangspunt.

Ja ik wil aan de slag!

Very Important (Business) Coaching

Aan de hand van het Very Important Coaching (VIC) model gaan we in 8 sessies verspreid over 4 maanden jouw coachpraktijk naar het volgende niveau tillen.

Ja ik wil aan de slag!