• Investors In People

Samen aan de slag met jouw coachpraktijk!

Je staat er niet alleen voor dus blijf er niet mee rondlopen
Als business coach help ik coaches die:

  • Maatwerk willen helemaal toegepast op hun eigen coachpraktijk

  • Niet zomaar informatie nodig hebben maar voor duurzame transformatie gaan;

  • De kortste weg kiezen naar een bloeiende coachpraktijk.

Business coach met de juiste expertise

Schrijver van het boek,
Ondernemen voor Coaches

Dit boek is enthousiast ontvangen met commentaren zoals “Toegankelijk geschreven in herkenbare taal” en “Prikkelend en vol inspiratie”

Logo variant 1

Initiatiefnemer Coachgezocht.nu

Sinds 2015 run ik deze website waar coaches een profiel kunnen maken om zo gevonden te worden door coach zoekenden. Hierdoor heb ik veel coaches gesproken over de uitdagingen in hun coachpraktijk

Logo dag van de coach e1554297961529

Spreker op Dag van de Coach 2019

Tijdens de Dag van de Coach 2019 spreek ik over Stressvrij ondernemen. In 75 minuten neem ik je mee langs stressfactoren in je bedrijf die jouw belemmeren om te genieten van het ondernemerschap. Net zoals bij mijn business coaching krijg je concrete handvatten die je verder helpen.

Logo Coachlink Magazine e1554297979426

Auteur Coachlink magazine

Diverse artikelen op het snijvlak van coaching en ondernemerschap gepubliceerd in dit vakblad.

Maak direct een afspraak! Je zult er geen spijt van krijgen.

Mijn coaching bestaat uit drie dimensies:

  • – Het Very Important Coaching model: dit bestaat uit de elementen Filosoferen –  Implementeren – Reflecteren om op die manier het beste uit jezelf te halen zodat jij er voor je coachees kunt zijn.

  • – De bouwstenen:  Jij als ondernemer, Jouw verhaal, Jouw communicatie en Jouw organisatie. Ik ben wel benieuwd, waar ligt jouw grootste uitdaging op dit moment?

  • – Het stadium waarin jouw praktijk zich bevind: Starten, Groeien, Stabiliseren, Doorstoten, Consolideren, Vernieuwen. Nieuwsgierig geworden? 

Anderen over mij als business coach

Business coach met de juiste expertise

Bel me voor een afspraak

Alle dagen van de week te bereiken van 08.30 tot 20.30.

Mail me voor meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur me gelijk even een mailtje en ik vertel je er graag alles over.

Stuur me een berichtje

Ik hoor graag van je! Een opmerking of losse vraag mag ook.

Mijn inzichten toegepast op jouw coachpraktijk

Very Important Coaching

Very Important Coaching is een model dat ik gebruik om structuur aan te brengen in mijn coaching. In het kort gaat het om Filosoferen – Implementeren en Reflecteren.

Filosoferen

AHet is essentieel dat je begint met nadenken. Zomaar wat doen leidt zeker tot resultaten maar is in mijn ogen suboptimaal. Dan zou je zeggen dan is je eerste stap in het model Denken en niet Filosoferen. Nadenken alleen is mij te kortzichtig er mag ook gedroomd worden en er is ruimte voor intuïtie. Je hebt hier een business coach bij nodig om dit in goede banen te leiden en dat je hier niet in blijft hangen.

 

Implementeren

Hoe essentieel nadenken ook is Implementatie is kritiek! Zonder nadenken kom je wel ergens maar als je niets doet dan gaat er zeker geen resultaten komen. Implementatie gaat over de juiste resultaten behalen met zoveel mogelijk plezier. Daarnaast is het fijn om ook efficiënt in je acties te kunnen zijn. Je hebt hier een business coach bij nodig om als stok achter de deur te functioneren. Doordat er iemand naast je staat voel je ook krachtiger en zul je meer durven.

 

Reflecteren

Reflecteren is belangrijk om dichtbij jezelf en jouw doelen te blijven. Om je kostbare tijd niet te verspillen en te besteden aan die zaken die waarde toevoegen en goed voelen. Je hebt hier een business coach bij nodig om je te helpen knopen door te hakken en mogelijkheden te zien waar jij zelf nog niet aan gedacht hebt.

 

Jouw coachpraktijk in bloei

Het VIC pakket bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur verspreid over 4 maanden (iedere 2 weken een sessie) waarin we de volgende fases gaan doorlopen:

  1. Filosoferen: jezelf heel veel vragen stellen;
  2. Implementeren: jezelf verbazen over wat je allemaal kan doen met de juiste focus;
  3. Reflecteren: jezelf veel leermomenten geven.

Investering voor dit pakket is € 1500,- excl BTW en kan kosteloos in 4 maandelijkse termijnen van € 453,75 (inclusief BTW) betaald worden. Bezig blijven zoals je nu doet is waarschijnlijk duurder of levert minder op.

De vier bouwstenen waar ik in mijn business coaching gebruik van maak

Jij als ondernemer

Het eerste waar ik naar kijk is altijd of een coach ook ondernemersvaardigheden heeft. Veelal krijgen coaches het ondernemerschap er gratis bij als ze starten als coach. Dat kan een probleem zijn als je er niet voor geleerd hebt. Je hebt waarschijnlijk wel een coachopleiding en bent misschien ook nog heel druk met het steeds verder verdiepen van je kennis en kunde als coach.

Hoe zit het met je kwaliteiten als ondernemer?
Kan je denken als ondernemer? Heb je blinde vlekken of belemmerende overtuigingen die je weerhouden van een bloeiende coachpraktijk. Als ZZP’er heeft je persoonlijkheid nu eenmaal impact op je bedrijf.

Met mijn achtergrond in Organisatiepsychologie en mijn ervaringen met diverse coaches heb ik wel een aardig beeld welke aspecten dit zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself..

Jouw verhaal

Er zijn duizenden mensen die zich coach noemen. Het is prachtig dat zoveel mensen zich tot doel hebben gesteld om anderen te helpen met hun hulpvraag.

Hoe blijf je authentiek en puur in je marketing?
Dat kan volgens mij maar op één manier en dat is door dichtbij jezelf te blijven. Iedere coach is uniek dus jij ook. Dat is je kracht en die kan je inzetten. Hoe je dat doet? Met beleid. Laten we samen aan de slag gaan met jouw unieke geluid.
I am not weird, I am a limited edition

Jouw marketing

Ik krijg vaak de vraag wat voor mij het onderscheid is tussen het verhaal van een coach en de marketing. Het verhaal is voor mij de inhoudelijke boodschap. Wat je over wilt brengen en de marketing is de manier waarop, de hoe.

Als coach hoef ik je niet uit te leggen dat de manier waarop je communiceert essentieel is of de inhoudelijke boodschap goed overkomt.   In je coachpraktijk heb je het hier waarschijnlijk dagelijks over communicatievraagstukken.

Toch blijkt dat je eigen boodschap gestructureerd over te brengen om cliënten naar jouw coachpraktijk te trekken, iets wezenlijks anders is. Ik ga je hierbij helpen door aan te sluiten bij jouw kennis over communicatie en dit in te zetten om een verkoopproces neer te zetten waar jij je lekker bij voelt.

Try not to become a man of succes, rather try to become a man of value

Jouw organisatie

Jouw organisatie bestaat uit verschillende aspecten. Afhankelijk van jouw uitdagingen richt ik me op een stukje bedrijfsvoering. Denk hierbij aan strategie bepalen, begroting opstellen en inzicht in financiën krijgen. Ik heb het dan niet over de administratie doen maar echt het runnen van je bedrijf.

Ook kan dit deel zich meer richten op de IT systemen die je gebruikt. Hier gaat het met name om hulpmiddelen zoals een website, social media of mailinglijst. Ook het managen van je klantenbestand met een CRM systeem of het geautomatiseerd versturen van facturen kunnen onderwerpen zijn waar we het over gaan hebben.

Perfectie is onbereikbaar maar als we naar perfectie streven dan komen we op uitstekend uit.

Business Coaching van Ondernemen voor coaches op een rij

Business coaching van Ondernemen voor Coaches is beschikbaar in
3 verschillende vormen. Kies degene die het beste bij je past.

Very Important Coaching pakket

4 maanden maatwerk begeleiding via Skype om gerichte stappen te zetten in jouw coachpraktijk.

Powertalk sessie

Turbo sessie van 2 uur waarbij we samen aan de slag gaan met jouw grootste uitdaging (let op, beperkt beschikbaar).

Bespaar jezelf tijd, energie en frustratie.

Je behaalt nu niet de resultaten die je wilt en dat kan echt anders.