fbpx
Coach, deze zijn voor jou2021-05-25T13:55:25+02:00

Gratis voor jou!

Mijn missie is om jou, als coach, in staat te stellen om zoveel mogelijk mensen met hun hulpvraag te helpen. De blogs hieronder zijn onderdeel van die missie. Veel leesplezier!

Coachlink Magazine artikelen

Vind je deze informatie waardevol?

Geef je dan op voor de mini training in 7 stappen naar jouw ideale coachpraktijk. Aan de slag!

Maar er is meer!

Geef jouw coachpraktijk een boost!

Breng rust in je coachpraktijk

Met mijn boek Ondernemen voor Coaches krijg je duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van je coachpraktijk. Jouw kwaliteiten als ondernemer, je assortiment, je marketing en de juiste inzet van middelen. Duidelijk verwoord, informatie goed gestructureerd en aantrekkelijk geschreven. Geen ander boek is zo gericht op de praktijk van coaches! 

Bespaar jezelf   tijd

Met de online trainingen van Ondernemen voor Coaches ga je direct aan de slag met het goed neerzetten van jouw coachpraktijk. Alle aspecten zoals Mindset en Marketing komen aan bod. Naast trainingsvideo’s zit er bij iedere training ook een werkboek en een bibliotheek met bonusmateriaal. Helder, eenvoudig en veel goedkoper dan live coaching!

Bespaar jezelf energie

Na het lezen van mijn boek of volgen van mijn training heb je ontdekt op welk gebied je nog worstelt. Met de Ondernemen voor Coaches Powertalk boek je een losse sessie van 1,5 uur waarbij we direct aan de slag gaan met de uitdaging uit jouw coachpraktijk. Laagdrempelig en to the point gericht op het gebied waar jij nog hulp bij kan gebruiken. Ga voor maatwerk!

Bespaar jezelf frustratie

Als coach hoef ik jou de kracht van coaching natuurlijk niet meer uit te leggen. In dit traject gaan we samen, in 6 sessies verspreid over 4 maanden, aan de slag om jouw ideale coachpraktijk te bouwen. Merk je dat alle informatie je overweldigd en dat je niet in actie komt? Ik structuur alles naar concrete stappen die je onder mijn begeleiding gaat zetten. Je staat er niet alleen voor! 

Titel