fbpx
Maak een vliegende start na de Dag van de Coach 20192019-06-09T17:54:30+02:00

 Mijn inzichten toegepast op jouw coachpraktijk

Aan de slag met aanvullende tips!

Op 6 juni 2019 gaf ik twee sessies op de Dag van de Coach rond het onderwerp Stressvrij Ondernemen. Het thema van de hele dag was Stress dus vandaar de naam.

Waar het op neer kwam was dat je volgens mij geen stress meer hebt bij het ondernemen als je de volgende dingen doet:

  • Je weet goed wat je moet doen

  • Je weet goed hoe je de dingen moet doen

  • Je weet wat je goed zelf kan doen en wat niet

  • Je vraagt op tijd hulp aan bekwame mensen

Bekijk hier de Super Slanke Samenvatting van mijn optreden bij de Dag van de Coach

Laat me je op weg helpen en kom in actie!

Cadeautjes!

Gratis! 10 weken lang tips en het E-book Jouw ideale coachpraktijk van de auteur van Ondernemen voor Coaches. Laten we samen aan de slag gaan!

* indicates required

Liever je mailadres niet afgeven maar wel cadeautjes krijgen?

Wil je liever niet jouw mailadres geven maar wil je wel het E-book jouw ideale coachpraktijk ontvangen? Dat kan!

Volg en like me op één van mijn pagina’s op het social media platform van jouw keuze. Dan geef ik je daar de link waarmee je het E-book kan downloaden.

Als ik in een goede bui ben dan doe ik er misschien ook nog wel een verrassing voor je bij:-)

Gratis positionering scan

Stuur de link naar jouw website naar mij toe met “Mijn verhaal” in het onderwerp en ik geef je 3 punten waarop je jouw positionering zou kunnen aanscherpen.

eigen coachpraktijk, beginnende coach, zelfstandige coach, zelfstandige, ondernemer, ZZP

Het eerste waar ik naar kijk is altijd of een coach ook ondernemersvaardigheden heeft. Kan je denken als ondernemer? Heb je blinde vlekken of belemmerende overtuigingen die je weerhouden van een bloeiende coachpraktijk. Als ZZP’er heeft je persoonlijkheid nu eenmaal impact op je bedrijf.

Met mijn achtergrond in Organisatiepsychologie en mijn ervaringen met diverse coaches heb ik wel een aardig beeld welke aspecten dit zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself..

nieuwe coach, story telling

Er zijn duizenden mensen die zich coach noemen. Het is prachtig dat zoveel mensen zich tot doel hebben gesteld om anderen te helpen met hun hulpvraag.

Het is ook een uitdaging om daartussen op te vallen. Het liefst wil je dan ook niet te verkoperig zijn want coaching is nu eenmaal een gevoelige dienst. Daar hoort geen schreeuwerige marketing bij.

Dat kan volgens mij maar op één manier en dat is door dichtbij jezelf te blijven. Iedere coach is uniek dus jij ook. Dat is je kracht en die kan je inzetten. Hoe je dat doet? Met beleid. Laten we samen aan de slag gaan met jouw unieke geluid.

I am not weird, I am a limited edition

ondernemen, starten als coach, beginnen als coach, coachpraktijk starten, coachpraktijk beginnen

Ik krijg vaak de vraag wat voor mij het onderscheid is tussen het verhaal van een coach en de marketing. Het verhaal is voor mij de inhoudelijke boodschap. Wat je over wilt brengen en de marketing is de manier waarop, de hoe.

Als coach hoef ik je niet uit te leggen dat de manier waarop je communiceert essentieel is of de inhoudelijke boodschap goed overkomt.    In je coachpraktijk heb je het hier waarschijnlijk dagelijks over communicatievraagstukken.

Toch blijkt dat je eigen boodschap gestructureerd over te brengen om cliënten naar jouw coachpraktijk te trekken, iets wezenlijks anders is. Ik ga je hierbij helpen door aan te sluiten bij jouw kennis over communicatie en dit in te zetten om een verkoopproces neer te zetten waar jij je lekker bij voelt.

Try not to become a man of succes, rather try to become a man of value

zelfstandig ondernemer, ondernemen voor coaches, ondernemende coach,

Jouw organisatie bestaat uit verschillende aspecten. Afhankelijk van jouw uitdagingen richt ik me op een stukje bedrijfsvoering. Denk hierbij aan strategie bepalen, begroting opstellen en inzicht in financiën krijgen. Ik heb het dan niet over de administratie doen maar echt het runnen van je bedrijf.

Ook kan dit deel zich meer richten op de IT systemen die je gebruikt. Hier gaat het met name om hulpmiddelen zoals een website, social media of mailinglijst. Ook het managen van je klantenbestand met een CRM systeem of het geautomatiseerd versturen van facturen kunnen onderwerpen zijn waar we het over gaan hebben.

Perfectie is onbereikbaar maar als we naar perfectie streven dan komen we op uitstekend uit.

Ga voor jouw ideale coachpraktijk!

Maak de stap van een goede coach naar een succesvolle coach

Je staat er niet alleen voor, laat me je helpen om stappen te maken in je eigen coachpraktijk

Vraag nu gelijk je Powertalk aan!

“Wat een eyeopeners heb ik van Sander gekregen. Heel concreet en praktisch, waar ik meteen mee aan de slag kan. Hij heeft me gecoacht naar het maken van keuzes. Learning by Doing. Ga lekker leren van je fouten en ga niet alles van tevoren proberen perfect uit te denken. In slechts twee uurtjes Skype-en hebben we heel veel aspecten kunnen bespreken. Laat die klanten maar komen, naar De Klas van Natas. Want ik heb er heel veel zin in om met iedereen voor wie ik het verschil kan maken en mijn nu niet vindt, aan de slag te gaan”

Succesvolle coachNatascha Winkelmeijer, Workflow studio

Business Coaching van Ondernemen voor coaches op een rij

Business coaching van Ondernemen voor Coaches is beschikbaar in 3 verschillende vormen. Kies degene die het beste bij je past.

Masterclass

Training in een kleine setting (max 8 coaches) met als voordeel veel ruimte voor sparren en feedback van andere coaches.

Very Important Coaching pakket

4 maanden maatwerk begeleiding via Skype om gerichte stappen te zetten in jouw coachpraktijk.

Powertalk sessie

Turbo sessie van 2 uur waarbij we samen aan de slag gaan met jouw grootste uitdaging (let op, beperkt beschikbaar).

Titel