Goede business coach nodig? Lees ervaringen van coaches met Ondernemen voor Coaches

Wat ik als business coach voor je kan doen vertellen deze coaches graag aan je. Deze coaches heb ik geholpen met de positionering van hun coachpraktijk tussen al die andere coaches in Nederland. We hebben o.a. de doelgroep aangescherpt en hun verhaal daarop toegespitst. Dat is nou Ondernemen voor Coaches.

Genoeg over mij, wat vind jij eigenlijk van mij?
Als echte ondernemer heb ik natuurlijk geen enkel probleem om mezelf op de borst te kloppen. Toch doe ik dit allemaal niet om voor mijzelf. Ik doe dit om coaches op weg te helpen om van een goede coach naar een succesvolle coach te gaan en ik ben dan ook erg blij en vooral trots dat ik testimonials kan delen van coaches die een positieve ervaring hebben gehad!

Schrijf jij, als succesvolle coach, de volgende aanbeveling hier op Ondernemen voor Coaches?

Laten we kennismaken!

“Dank voor het gesprek, ik ben weer hoopvol en heb de rust hervonden. Kan nu weer vooruit. Voor ons gesprek was ik zoekende en raakte steeds meer gefrustreerd over mijn website en over wat maakt mij uniek. Waarom zou iemand met mij zaken willen doen? Vanwege mijn boerderij of de ezels? Maar dit zijn allemaal middelen die ik inzet. Vooraf aan ons gesprek had Sander zich al in mij verdiept door alle social media en mijn website door te lezen. Hierop heeft hij me zeer waardevolle feedback gegeven. En tijdens het gesprek kwam naar voren waar ik uniek in ben.”

Carin Höppener, en Wat nu?!

‘Sander is voor mij het voorbeeld van positieve coaching. Ons gesprek heeft mij inzicht gegeven, zijn advies is direct toepasbaar. Sander is een prettige,  betrokken en hartelijke persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt. De energie die vrij komt in een sessie met Sander geeft een boost waarbij hindernissen plaats maken voor behapbare zaken waar je zelf iets mee kunt.’

Ilona de RooIlona de Roo, Coachpraktijk in Oprichting

“Wat een eyeopeners heb ik van Sander gekregen. Heel concreet en praktisch, waar ik meteen mee aan de slag kan. Hij heeft me gecoacht naar het maken van keuzes. Learning by Doing. Ga lekker leren van je fouten en ga niet alles van tevoren proberen perfect uit te denken. In slechts twee uurtjes Skype-en hebben we heel veel aspecten kunnen bespreken. Laat die klanten maar komen, naar De Klas van Natas. Want ik heb er heel veel zin in om met iedereen voor wie ik het verschil kan maken en mijn nu niet vindt, aan de slag te gaan”

Succesvolle coachNatascha Winkelmeijer, Workflow studio

Sander is rustig, betrokken en zeer vaardig in zijn werk. Kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen. Hij overziet het geheel maar heeft ook oog voor detail. Sander kan goed met mensen samenwerken, is geïnteresseerd en weet goed hoe hij mensen in hun kracht moet laten komen.

Erica SchootErica Schoot

“Sander weet met zijn zuivere analyses de vinger op de zere plek te leggen en komt tegelijkertijd met allerlei mogelijkheden en oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt. Zijn pragmatisme en snelheid van werken is erg verfrissend. Dus als je een serieuze stap wil maken in het professionaliseren van je structuren en processen in je bedrijf, dan ben je bij Sander aan het juiste adres.”

“Het gesprek met Sander was verhelderend en deels ook confronterend. Sander is recht door zee en weet waar hij het over heeft. Ondanks dat hij in ‘mijn wereld’ nauwelijks tot helemaal niet thuis is, luisterde hij goed en probeerde zijn eigen expertise te vertalen naar de wereld van klassieke muziek. Ik heb zinvolle tips en adviezen gekregen waar ik mee aan de slag kan en zal gaan. ”

Aanbeveling coachJoan Handels, Happy on stage

“Sander komt op mij over als een realistische idealist. Heel prettig vind ik dat. In het adviesgesprek dat wij hadden wist Sander fijntjes een paar pijnpunten in mijn bedrijfsvoering bloot te leggen. Dit deed hij op een uitdagend opbouwende manier. Sander had zich goed ingelezen en ingeleefd. Maakte dat ik inmiddels weer een paar stappen verder heb kunnen zetten in mijn wandelcoachpraktijk.”

Servaas BeunkServaas Beunk, De Nieuwe Grens

“Sander heeft mij in een een kleine 2 uur geholpen met het vinden van mijn doelgroep, het duidelijk en concreet verwoorden van mijn werkwijze en het durven uitspreken van mijn unieke aanpak. Na het gesprek van Sander was duidelijk wat ik (nog) moest doen en welke aanpak het beste zou werken. Als je dit gelezen hebt, snap je natuurlijk dat ik Sanders aanbeveel.”

Qprs Mark KupersMark Kupers, Q-prs

Schrijf jij het volgende
succesverhaal hier?

Wil je net als deze coaches mijn inzichten
toegepast hebben op jouw coachpraktijk?

Business Coaching van Ondernemen voor coaches op een rij

Business coaching van Ondernemen voor Coaches is beschikbaar in
3 verschillende vormen. Kies degene die het beste bij je past.

Masterclass

Training in een kleine setting (max 8 coaches) met als voordeel veel ruimte voor sparren en feedback van andere coaches.

Very Important Coaching pakket

4 maanden maatwerk begeleiding via Skype om gerichte stappen te zetten in jouw coachpraktijk.

Powertalk sessie

Turbo sessie van 2 uur waarbij we samen aan de slag gaan met jouw grootste uitdaging (let op, beperkt beschikbaar).