Het ontstaan van mijn missie.

Ik ben ontzettend goed op weg geholpen door Sander. Stapsgewijs hielp hij mij met wat ik nodig had, dit was prettig, want als startende ondernemer wordt je overspoeld met nieuwe informatie! Ik heb nu een goed overzicht met wat ik moet doen en kan een volgende stap zetten! Dankjewel Sander!

Tara Hakvoort

Vanuit een open houding en met oog voor georganiseerde details neem Sander je in korte tijd mee op reis naar wat essentieel is voor jouw ondernemen als Coach. Zijn werkwijze laat jouw plan van binnenuit naar bovenkomen als logisch gevolg en passend binnen wat jij wel wil. Een zeer prettige manier van werken, veel ervaring en expertise en een open bereidheid om te faciliteren. Dank je wel, Peter

manPeter Hakvoort

Neem nu het besluit om de dingen anders te gaan doen!

Stop met tobben en laten we samen stappen maken naar jouw ideale coachpraktijk. 7 stappen om precies te zijn:-)

Deze stappen deel ik helemaal gratis met je in de mini training “7 essentiële stappen voor jouw ideale coachpraktijk”.

Na deze training:

  1. weet je wat je te doen hebt om aan jouw ideale coachpraktijk te bouwen;
  2. heb je meer overzicht in wat jouw volgende stap is;
  3. ervaar je meer rust omdat je duidelijkheid hebt verkregen.

Waarom gratis? Omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk coaches in staat te stellen mensen met hun hulpvraag te helpen. Dat voelt heerlijk!

Geniet van het ondernemerschap!

The secret to living is giving

Tony Robbins
Ondernemen voor Coaches

Sander Goethals

Auteur, coach en trainer voor coaches

Ik wil je in staat stellen om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun hulpvraag en daar wil ik graag nu mee beginnen. Daarom heb ik voor jou de gratis mini training in 7 stappen naar jouw ideale coachpraktijk. Geef je hieronder gelijk op!