Hoe mag ik je helpen?

Referenties/Diensten

Je staat er niet alleen voor, lees verder wat ik voor je kan betekenen

Business Coaching

Als coach hoef ik jouw de kracht van coaching niet uit te leggen. Maar business coaching is misschien nog nieuw voor je. Kort gezegd, ik help jou bij alle facetten van het ondernemerschap!

Lees snel verder

  • Boek
Ben jij een ondernemende coach die een stap wil maken in het ondernemerschap?

Voor mijn site Coachgezocht.nu ben ik ooit begonnen met het blog “Een Ondernemersprookje” waarbij ik verschillende van mijn eigen ervaringen met ondernemen met de lezer deelde. Toen wilde ik voor de lezers van dat blog een e-book maken. Wat begon als e-book is uitgegroeid tot een “echt” boek vol inspiratie specifiek voor coaches.

  • Online Training

Ondernemen voor Coaches

Sander is al meer dan 3 jaar business coach voor coaches en heeft ook trainingen gegeven. Hierin merkte hij dat er toch vaak dezelfde thema’s en informatie voorbij kwam en daarom heeft hij besloten om dit te verwerken in een online training.

Waarom je die zou moeten kopen? Alle informatie en vragen die normaal in een coachsessie op je af komen zitten in deze training alleen dan voor een fractie van de prijs! Voor een introductieprijs van slechts €59,-  krijg je video’s, een werkboek en zelfs een profiel op Coachgezocht.nu (t.w.v. €59,-) waar je al het geleerde direct in kunt zetten.

  • Losse 1 op 1 sessie

Ondernemen voor Coaches Powertalk

Je worstelt af en toe met het runnen van je eigen coachpraktijk. Je wilt (nog) geen heel business coaching traject maar even een korte boost de goede kant op. In de loop van de tijd ben ik vrij efficiënt geworden in het begeleiden van coaches in het ondernemerschap. Ik ga voorbereid met je in gesprek en kom snel tot de kern. Je profiteert hierbij van mijn meer dan 1o jaar ervaring in coaching – en adviesgesprekken. Wat is jouw grootste uitdaging in je coachpraktijk?

  • Volledig coachtraject

Very Important coaching

In het Very Important Coaching traject gaan we aan de slag om jouw vindbaarheid te verhogen voor al die mensen die jouw hulp keihard nodig hebben. Dat is very important! We doen dit door in 6 sessies verspreid over 4 maanden telkens de cyclus Plannen, Uitvoeren en Reflecteren te doorlopen. Daarbij dus nadrukkelijk vinger aan de pols houden wat werkt voor jou, wat past bij je coachpraktijk, waar krijg je energie van en waar loop je tegen aan of vind je lastig.

“Om in de positie te komen dat je iemand mag coachen moet je eerst een goede ondernemer zijn voordat je voor iemand een fantastische coach mag wezen”

Sander Goethals

Schrijver, trainer, business coach en consultant

Waarom zou je voor mij moeten kiezen?

Er zijn tientallen business coaches die op mijn niveau zitten, waarom zou je nou voor mij moeten kiezen?

Expertise

Ik ben al 10 jaar ondernemer. Ik heb als zelfstandig consultant 25 organisaties geholpen met hun bedrijfsvoering te verbeteren. Ik ben auteur van het boek Ondernemen voor Coaches, schrijver van diverse artikelen in Coachlink Magazine en spreker op Dag van de coach 2019. Van die expertise kan jij gebruik maken.

Persoonlijk

Ik neem geen methode als uitgangspunt waar ik jouw vervolgens in probeer te proppen. Ik neem jouw als ondernemer, coach en persoon als startpunt en samen bouwen we aan jouw ideale coachpraktijk. Niet verkoperig en commercieel maar wel authentiek en met overtuiging.

Specifiek

Titel van mijn boek is Ondernemen voor Coaches en niet Ondernemen voor iedereen die het maar wil horen. Ik richt me niet op alle zzp’ers, kenniswerkers, consultants en andere dienstverleners. Ik heb een missie om coaches in staat te stellen zoveel mogelijk mensen met hun hulpvraag te helpen. Daar ga ik voor!

Neem nu het besluit om de dingen anders te gaan doen!

Stop met tobben en laten we samen stappen maken naar jouw ideale coachpraktijk. 7 stappen om precies te zijn:-)

Deze stappen deel ik helemaal gratis met je in de mini training “7 essentiële stappen voor jouw ideale coachpraktijk”.

Na deze training:

  1. weet je wat je te doen hebt om aan jouw ideale coachpraktijk te bouwen;
  2. heb je meer overzicht in wat jouw volgende stap is;
  3. ervaar je meer rust omdat je duidelijkheid hebt verkregen.

Waarom gratis? Omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk coaches in staat te stellen mensen met hun hulpvraag te helpen. Dat voelt heerlijk!

Geniet van het ondernemerschap!

The secret to living is giving

Tony Robbins
Ondernemen voor Coaches

Sander Goethals

Auteur, coach en trainer voor coaches

Ik wil je in staat stellen om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun hulpvraag en daar wil ik graag nu mee beginnen. Daarom heb ik voor jou de gratis mini training in 7 stappen naar jouw ideale coachpraktijk. Geef je hieronder gelijk op!