Hoe laat ik mijn expertise als coach zien?

“Het gesprek met Sander was verhelderend en deels ook confronterend. Sander is recht door zee en weet waar hij het over heeft. Ondanks dat hij in ‘mijn wereld’ nauwelijks tot helemaal niet thuis is, luisterde hij goed en probeerde zijn eigen expertise te vertalen naar de wereld van klassieke muziek. Ik heb zinvolle tips en adviezen gekregen waar ik mee aan de slag kan en zal gaan. ”

Aanbeveling coachJoan Handels, Happy on stage

Sander is rustig, betrokken en zeer vaardig in zijn werk. Kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen. Hij overziet het geheel maar heeft ook oog voor detail. Sander kan goed met mensen samenwerken, is geïnteresseerd en weet goed hoe hij mensen in hun kracht moet laten komen.

Erica SchootErica Schoot

Meerdere manieren waarop ik jou kan helpen.

Ik ga graag met je aan de slag om jouw praktijk een boost te geven. Hiervoor heb ik mijn diensten in verschillende vormen gegoten zodat er hopelijk een manier bij zit die je aanspreekt.

Ondernemen voor coaches Powertalk

In deze 2 uur durende skype sessie pas ik mijn inzichten van de coachingmarkt toe op jouw praktijk. Ik neem hierbij jouw website en social media als uitgangspunt.

De meest gekozen Peptalk

In een half uur durende GRATIS Peptalk help ik je verder met je grootste uitdaging in jouw coachpraktijk.

Very Important (business) Coaching

Aan de hand van het Very Important Coaching (VIC) model gaan we in 8 sessies verspreid over 4 maanden jouw coachpraktijk naar het volgende niveau tillen.