Masterclass

/Masterclass
Masterclass 2019-01-16T14:31:55+00:00

Onze inzichten op maat gesneden voor jouw coachingspraktijk in een masterclass

Dit is een kleinschalige bijeenkomst in het midden van het land waar je met maximaal 8 coaches aan de slag gaat met je eigen coachpraktijk.

In zes uur (van 10.00 tot 16.30) adviseer ik je, brainstormen we samen en wissel je samen met de aanwezige coaches ervaringen uit. De uitkomst van deze sessie is dat je naar huis gaat met een aantal concrete acties waarmee je jouw coachingspraktijk een boost kan geven.

Wat krijg je?

In deze dag neem ik jou mee in mijn visie op de coachingsmarkt in Nederland en kijk ik samen met jou naar de kansen voor jou als coach zijnde. De volgende onderdelen komen hierbij aan bod:

  • Jouw verhaal
  • Jouw unieke (product)kenmerken
  • Jouw unieke (product)kenmerken vertaalt naar promotie
  • Jouw prijsstelling
  • Jouw klantreis die je de coachzoekende biedt (met name via de website)

Kortom, jouw coachingspraktijk wordt met zachte hand onder een bedrijfskundige loep gelegd.

“Sander komt op mij over als een realistische idealist. Heel prettig vind ik dat. In het ‘Coachgezocht adviesgesprek’ dat wij hadden wist Sander fijntjes een paar pijnpunten in mijn bedrijfsvoering bloot te leggen. Dit deed hij op een uitdagend opbouwende manier. Sander had zich goed ingelezen en ingeleefd. Maakte dat ik inmiddels weer een paar stappen verder heb kunnen zetten in mijn wandelcoachpraktijk.”

Servaas Beunk, Lobith
Ondernemen voor Coaches Masterclass van het gelijknamige boek

Waarom zou je?
Met een achtergrond als Bedrijfseconoom en Organisatiepsycholoog combineert Sander de harde en zachte kant van ondernemerschap.

Daarnaast is Sander al 3 jaar werkzaam bij de website Coachgezocht.nu. Hierbij heeft hij veel geleerd over de coachingmarkt in Nederland en waar mensen die een coach zoeken nu eigenlijk tegen aan lopen. Die inzichten deelt hij graag met je!

Sander Goethals geeft de Masterclass zelf.

  • Auteur van het gelijknamige boek Ondernemen voor Coaches
  • Initiatiefnemer van het platform Coachgezocht.nu
  • Schrijver van meerdere e-books
  • En een laaiend enthousiaste ondernemer

“Sander heeft mij in een een kleine 2 uur geholpen met het vinden van mijn doelgroep, het duidelijk en concreet verwoorden van mijn werkwijze en het durven uitspreken van mijn unieke aanpak. Na het gesprek van Sander was duidelijk wat ik (nog) moest doen en welke aanpak het beste zou werken. Als je dit gelezen hebt snap je natuurlijk dat ik Sanders aanbeveel.”

Mark Kupers, Q-prs
Sander Goethals, auteur van het boek Ondernemen voor Coaches