Anderen over mij

/Anderen over mij
Anderen over mij 2018-11-27T21:06:43+00:00

Ondernemen voor Coaches heeft deze coaches al succesvol geholpen met de positionering van hun coachpraktijk tussen al die andere coaches in Nederland.

Als echte ondernemer heb ik natuurlijk geen enkel probleem om mezelf op de borst te kloppen. Toch doe ik dit allemaal niet om voor mijzelf. Ik doe dit om coaches op weg te helpen en ik ben dan ook erg blij en vooral trots dat ik testimonials kan delen van coaches die een positieve ervaring hebben gehad!

“Dank voor het gesprek, ik ben weer hoopvol en heb de rust hervonden. Kan nu weer vooruit. Voor ons gesprek was ik zoekende en raakte steeds meer gefrustreerd over mijn website en over wat maakt mij uniek. Waarom zou iemand met mij zaken willen doen? Vanwege mijn boerderij of de ezels? Maar dit zijn allemaal middelen die ik inzet. Vooraf aan ons gesprek had Sander zich al in mij verdiept door alle social media en mijn website door te lezen. Hierop heeft hij me zeer waardevolle feedback gegeven. En tijdens het gesprek kwam naar voren waar ik uniek in ben.”

Carin Höppener, en Wat nu?!

“Sander heeft mij in een een kleine 2 uur geholpen met het vinden van mijn doelgroep, het duidelijk en concreet verwoorden van mijn werkwijze en het durven uitspreken van mijn unieke aanpak. Na het gesprek van Sander was duidelijk wat ik (nog) moest doen en welke aanpak het beste zou werken. Als je dit gelezen hebt, snap je natuurlijk dat ik Sanders aanbeveel.”

Mark Kupers, Q-prs

“Sander komt op mij over als een realistische idealist. Heel prettig vind ik dat. In het adviesgesprek dat wij hadden wist Sander fijntjes een paar pijnpunten in mijn bedrijfsvoering bloot te leggen. Dit deed hij op een uitdagend opbouwende manier. Sander had zich goed ingelezen en ingeleefd. Maakte dat ik inmiddels weer een paar stappen verder heb kunnen zetten in mijn wandelcoachpraktijk.”

Servaas Beunk, De Nieuwe Grens

“Het gesprek met Sander was verhelderend en deels ook confronterend. Sander is recht door zee en weet waar hij het over heeft. Ondanks dat hij in ‘mijn wereld’ nauwelijks tot helemaal niet thuis is, luisterde hij goed en probeerde zijn eigen expertise te vertalen naar de wereld van klassieke muziek. Ik heb zinvolle tips en adviezen gekregen waar ik mee aan de slag kan en zal gaan. ”

Joan Handels, Happy on stage

“Sander weet met zijn zuivere analyses de vinger op de zere plek te leggen en komt tegelijkertijd met allerlei mogelijkheden en oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt. Zijn pragmatisme en snelheid van werken is erg verfrissend. Dus als je een serieuze stap wil maken in het professionaliseren van je structuren en processen in je bedrijf, dan ben je bij Sander aan het juiste adres.”

Ervaring met Ondernemen voor CoachesRonald Rier, Bold Coach Academy