Business coach Sander Goethals verteld over zijn opleiding voor ondernemende coaches

Ontwikkel jezelf als ondernemer met de Ondernemen voor Coaches Masterclass

  • Coachpraktijk in bloei met jouw ideale klanten

  • Leren hoe je lol beleeft aan het werven van clienten

  • Ontdek jouw unieke geluid in de volle coachingmarkt

  • Direct toepasbaar op jouw praktijk

Coaches kennen mij van…

Artikelen gepubliceerd in Coachlink Magazine
Sander Goethals spreker op Dag van de Coach 2019 over het thema Stressvrij ondernemen
Heb je de advertentie gezien in Tijdschrift voor Coaching?

Vertel eens wat meer over deze opleiding voor ondernemende coaches

ondernemen, zelfstandig, zzp, eigen bedrijf,

Het eerste waar we in deze opleiding naar kijken is of een coach ook ondernemersvaardigheden heeft. Veelal krijgen coaches het ondernemerschap er gratis bij als ze starten als coach. Dat kan een probleem zijn als je er niet voor geleerd hebt. Je hebt waarschijnlijk wel een coachopleiding en bent misschien ook nog heel druk met het steeds verder verdiepen van je kennis en kunde als coach.

Hoe zit het met je kwaliteiten als ondernemer?

Kan je denken als ondernemer? Heb je blinde vlekken of belemmerende overtuigingen die je weerhouden van een bloeiende coachpraktijk. Als ZZP’er heeft je persoonlijkheid nu eenmaal impact op je bedrijf.

Met mijn achtergrond in Organisatiepsychologie en mijn ervaringen met diverse coaches heb ik een goed beeld welke aspecten dit zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself..

authentiek, branding, doelgroep, toegevoegde waarde

Er zijn duizenden mensen die zich coach noemen. Het is prachtig dat zoveel mensen zich tot doel hebben gesteld om anderen te helpen met hun hulpvraag.

Het is ook een uitdaging om daartussen op te vallen. Het liefst wil je dan ook niet te verkoperig zijn want coaching is nu eenmaal een gevoelige dienst. Daar hoort geen schreeuwerige marketing bij.

Hoe blijf je authentiek en puur in je marketing?

Dat kan volgens mij maar op één manier en dat is door dichtbij jezelf te blijven. Iedere coach is uniek dus jij ook. Dat is je kracht en die kan je inzetten. Hoe je dat doet? Met beleid. Laten we in deze opleiding samen aan de slag gaan met jouw unieke geluid.

I am not weird, I am a limited edition

marketing, communicatie, doelgroep, toegevoegde waarde, klantreis, persona

Ik krijg vaak de vraag wat voor mij het onderscheid is tussen de boodschap van een coach en de communicatie. De boodschap is voor mij de inhoud. Wat je over wilt brengen en de communicatie is de manier waarop, de hoe.

Als coach hoef ik je niet uit te leggen dat de manier waarop je communiceert essentieel is of de inhoudelijke boodschap goed overkomt.    In je coachpraktijk heb je het hier waarschijnlijk dagelijks over communicatievraagstukken. Je hebt hier mogelijk ook een opleiding in gevolgd.

Toch blijkt dat je eigen boodschap gestructureerd over te brengen om cliënten naar jouw coachpraktijk te trekken, iets wezenlijks anders is. In deze training ga ik je hierbij helpen door aan te sluiten bij jouw kennis over communicatie en dit in te zetten om een verkoopproces neer te zetten waar jij je lekker bij voelt.

Try not to become a man of succes, rather try to become a man of value

processen, systemen, samenwerken, optimalisatie, efficiency

Jouw organisatie bestaat uit verschillende aspecten. Afhankelijk van jouw uitdagingen richt ik me op aspecten van bedrijfsvoering. Denk hierbij aan strategie bepalen, begroting opstellen en inzicht in financiën krijgen. Ik heb het dan niet over de administratie doen maar echt het runnen van je bedrijf. Ik pas op de dag zelf de training aan naar wens van de groep.

Is jouw interne organisatie op orde?

Ook kan dit deel van de opleiding zich meer richten op de IT systemen die je gebruikt. Hier gaat het met name om hulpmiddelen zoals een website, social media of mailinglijst. Ook het managen van je klantenbestand met een CRM systeem of het geautomatiseerd versturen van facturen kunnen onderwerpen zijn waar we het over gaan hebben.

Mijn opleiding Bedrijfseconomie en achtergrond als Business Consultant sluiten hier uiteraard perfect bij aan.

Perfectie is onbereikbaar maar als we naar perfectie streven dan komen we op uitstekend uit.

Kleinschalige sessies

we zijn met maximaal 8 coaches

Ruimte voor eigen inbreng

De reden dat we het klein houden is omdat we gaan voor maximale implementatie. Jouw tijd is kostbaar en veel dingen waar je tegenaan loopt zullen vergelijkbaar zijn met die van andere coaches maar dan nog zijn bijeenkomsten met tientallen mensen suboptimaal.

Goed bereikbaar

De traininglocatie is op loopafstand van station Woerden en dichtbij dezelfde afslag van de A12

Comfortable tijden

De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 16.30 met 30 minuten lunch en voldoende pauze tussendoor om een leerzame en productieve dag met elkaar te hebben.

Sparren met andere coaches

De waarde van coaching hoef ik jou niet uit te leggen maar de tips en tricks van je collega's kan ook heel waardevol zijn

Twee weten meer dan één

Een kleine groep gelijkgestemden waar je ook na de sessie nog mee in contact kunt komen om elkaar scherp te houden op het geleerde.

Aantrekkelijke prijs

Voor slechts € 249,- excl BTW krijg je een dag training met lunch inbegrepen

Korting verdienen!

Als je nu inschrijft voor alle vier de modules dan betaal je geen € 996,- maar slechts € 749,- excl BTW!

Anderen over mijn business coaching

“Sander komt op mij over als een realistische idealist. Heel prettig vind ik dat. In het ‘Coachgezocht adviesgesprek’ dat wij hadden wist Sander fijntjes een paar pijnpunten in mijn bedrijfsvoering bloot te leggen. Dit deed hij op een uitdagend opbouwende manier. Sander had zich goed ingelezen en ingeleefd. Maakte dat ik inmiddels weer een paar stappen verder heb kunnen zetten in mijn wandelcoachpraktijk.”

Servaas Beunk, Lobith

“Sander heeft mij in een een kleine 2 uur geholpen met het vinden van mijn doelgroep, het duidelijk en concreet verwoorden van mijn werkwijze en het durven uitspreken van mijn unieke aanpak. Na het gesprek van Sander was duidelijk wat ik (nog) moest doen en welke aanpak het beste zou werken. Als je dit gelezen hebt snap je natuurlijk dat ik Sanders aanbeveel.”

Mark Kupers, Q-prs

Geef je gelijk op voor 1 van de modules en ontvang mijn boek Ondernemen voor Coaches cadeau

Er zijn 4 modules van een dag, kies welke het beste bij jou past of doe ze allemaal!

Waarom zou je deze training moeten volgen?

Deze training is helemaal gericht op de uitdagingen die jou als ondernemende coach bezig houden. Weet je precies waar je heen wilt maar worstel je om daar te komen? Laten we dan samen eens kijken naar je ondernemersvaardigheden en belemmerende gedachten (module 1).

Kan je juist wel wat hulp gebruiken om een richting te kiezen laten we dan eens jouw doelgroep en toegevoegde waarde (module 3) op een rij zetten.

Zit je nog een stap daarvoor en ben je nog opzoek naar wat jou uniek maakt? Dat kan heel goed en komt uitgebreid terug in module 2 waarin je een video gaat opnemen met jouw verhaal daarin.

Tot slot kan het ook zijn dat je gewoon al het nadenk werk al gedaan hebt en alleen nog wil implementeren in je website, vlogs en social media dan is module 4 perfect voor jou.

De opleiding is zo ingericht dat je de module kan volgen die je nodig hebt en niet vast zit aan een heel pakket. Kies je wel voor alle vier dan krijg je korting!

Over mij als trainer

Met een achtergrond als Bedrijfseconoom en Organisatiepsycholoog combineer ik de harde en zachte kant van ondernemerschap. Ik ben ook laaiend enthousiast over het ondernemerschap.

Daarnaast ben ik al sinds 2015 initiatiefnemer van de website Coachgezocht.nu. Hierbij heb ik veel geleerd over de coachingmarkt in Nederland en waar mensen die een coach zoeken nu eigenlijk tegen aan lopen. Daarnaast ben ik auteur van het boek Ondernemen voor Coaches, schrijf ik regelmatig artikelen voor Coachlink Magazine en ben ik spreker op Dag van de Coach 2019 rond het thema Stressvrij Ondernemen.

Al die inzichten deel ik graag met je in mijn training!

Wil je meer weten over mij en mijn visie op ondernemerschap van coaches lees dan hier verder.

Sander Goethals, auteur van het boek Ondernemen voor Coaches

Geef je snel op voor de volgende masterclass want vol is vol

Er zijn 4 modules en iedere twee weken wordt er een module gegeven dus je doorloopt het hele traject in 2 maanden en daarmee voldoende ruimte tussen de training door om te experimenteren.

Geef je vandaag nog op en ontvang gratis mijn boek Ondernemen voor Coaches cadeau.

Business Coaching van Ondernemen voor coaches op een rij

Business coaching van Ondernemen voor Coaches is beschikbaar in 3 verschillende vormen. Kies degene die het beste bij je past.

Very Important Coaching pakket

4 maanden maatwerk begeleiding via Skype om gerichte stappen te zetten in jouw coachpraktijk.

Ga voor maatwerk! Maak nu een afspraak

Masterclass

Training in een kleine setting (max 8 coaches) met als voordeel veel ruimte voor sparren en feedback van andere coaches.

Reserveer vandaag nog je plek in de Masterclass

Powertalk sessie

Turbo sessie van 2 uur waarbij we samen aan de slag gaan met jouw grootste uitdaging (let op, beperkt beschikbaar).

Zet de turbo aan en boek nu je Powertalk