Jouw werkblad rond de 10 essentiële vaardigheden voor een Ondernemende Coach staat klaar

Als coach moet je ervoor zorgen dat je eerst vindbaar wordt en dat je in een positie komt dat mensen voldoende vertrouwen in je hebben dat je ze ook mag coachen. Dat vergt ondernemerschap.

Of zoals de dikke van Dale het zegt:

Betekenis van ‘Ondernemen’ is beginnen te doen of iets uitvoeren danwel actie ondernemen.

Jij zult dus iets moeten doen om in een positie te komen waarin je mensen mag coachen. Maar wat? Welk gedrag moet je vertonen om dit voor elkaar te krijgen? De Ondernemen voor Coaches Survivalkit zit vol tools om te overleven tussen de duizenden coaches in Nederland.  Bijvoorbeeld door onderstaand werkblad waarmee je scherp krijgt welke competenties je op gecoached kan worden om een succesvolle ondernemer te worden (en daarmee een sucessvolle coach).

Zelf maar niet alleen

Het denkwerk over hoe je jouw coachpraktijk inricht moet je zelf doen maar dat hoeft niet alleen. Als coach hoef ik je de waarde van coaching denk ik niet uit te leggen. Je bent niet de eerste coach die in rondjes blijft denken als het over zijn bedrijf gaat.

Ik ga graag met je aan de slag

Laten we dat samen doorbreken! Ik help je graag gratis op weg met de Ondernemen voor Coaches Peptalk. Dit is een gesprek van 30 minuten (via videochat of telefonisch) waarin we aan de slag gaan met het element uit de checklist dat jij het lastigste vind om goed in te vullen.

Geniet van het ondernemerschap!