Welke verhalen vertel jij jezelf?

Sander heeft mij in een half uur waardevolle tips gegeven om mijn coachingspraktijk neer te zetten en heeft mij meer leren nadenken vanuit een ondernemersperspectief. Sander denkt goed mee en is direct. Bedankt!

manon graasManon Graas

Ik stelde een vraag in een groep en Sander was zo attent om mij gelijk een berichtje te sturen om me te helpen. In een kort gesprek heeft hij mij weer een stukje verder geholpen. Super fijn en waardevol!

Liz de WitLiz de Wit

Meerdere manieren waarop ik jou kan helpen.

Ik ga graag met je aan de slag om jouw praktijk een boost te geven. Hiervoor heb ik mijn diensten in verschillende vormen gegoten zodat er hopelijk een manier bij zit die je aanspreekt.

Ondernemen voor coaches Powertalk

In deze 2 uur durende skype sessie pas ik mijn inzichten van de coachingmarkt toe op jouw praktijk. Ik neem hierbij jouw website en social media als uitgangspunt.

De meest gekozen Peptalk

In een half uur durende GRATIS Peptalk help ik je verder met je grootste uitdaging in jouw coachpraktijk.

Very Important (business) Coaching

Aan de hand van het Very Important Coaching (VIC) model gaan we in 8 sessies verspreid over 4 maanden jouw coachpraktijk naar het volgende niveau tillen.